Duchovní koučink Abrakadabra 1

14. 11. 2017 19:55:56
Uvědomili jste si, že se s různými koučovacími technikami v poslední době roztrhl pytel a že existuje na život více než stovka návodů?

Naplňuje vás zlobou, že manžel chrápe jako podsvinče a nechává stopy moče kolem záchodové mísy? Není to jeho problém, ale váš!!! To vám to vadí! On je přece v pohodě. Chytly vaše děti rýmu a vás zase chytly záda? Udělejte si pořádek ve své mysli, protože vaše éterické tělo má sakra problém!Pláče vaše novorozeně kvůli prdům? Opět, vaše chyba! Přece miminka indiánů a jiných přírodních národů na koliku netrpí, takže něco pěkně mrvíte.

Nezvládáte pracovat, uklízet domácnost, vařit, péct, pěstovat koníčky, cvičit, učit se svahilsky, meditovat, plně se oddat dětem, kámasútrovat s manželem, vydržovat si další tři milence na tantrické masáže, pěstovat vlastní zeleninu a pást kravku a mít vlastní vejce a rybíz, pařit na diskotékách, číst kvalitní literaturu a pravidelně navštěvovat Louvre? Vaše vina, máte špatnou organizaci. Protože času a prostoru je všude plno, jsou to přece relativní veličiny.E=mc2?

Trpíte nadváhou, nespavostí nebo melanomem? Odblokujte svou zablokovanou blokádu zlosti, smutku, strachu nebo manické radosti a nejezte maso a jezte jen to, co zrovna utrhnete a pijte studánkovou vodu a k tomu pár doušků odvaru z bylinek nasbíraných za úplňku, ale jen růžového a listopadového, který nastane jednou, maximálně dvakrát za 358 let, když je zrovna konjunkce Pluta v Raku, ale v retrográdní fázi.

Váš milostný život stojí za velké kulové? Nejste dostatečně moudrá duše a tak se s vámi váš osudový partner nemůže spojit a vytvořit tak dvojplamen. Cože? Vy jste ještě neprožila vaginální orgasmus? Vaše ženství je na bodu mrazu a vaše bohování stojí za hovno. Noste přeci dlouhé sukně, tak aby opar z vaší jóni pobídl kolemjdoucí falické symboly k extázi.

Jsou vaše děti drzé, posměvačné, neuklízí po sobě, perou se, neučí se, ignorují vás a dělají neskutečný bordel? Je to tím, že bydlí v paneláku a doma máte zapnutou lednici se sporákem. Protože na děti se nekřičí a jednáme s nimi jako s Bohy. Nu což, máte čtyři syny a jsou to pěkní hajzlové, ale toť vaše karma. Jsou vašimi učiteli. Vy je nechte prostě existovat a být jimi samými. Žádný diazepam, odvar z kozlíku na vás!

A už jste byli na semináři jógy chlupů kolem řitního otvoru? Že ne? To je škoda, přicházíte o vyřešení karmy vaší rodové linie po přeslici. A jestli se vám na zadku vyrojil beďar zvící vlašského ořechu, to vás chce vaše tělo varovat, že nejdete cestou srdce, tedy tou rovnou za nosem a přímo do hoven.

Musíte přece svoji tvořivost ventilovat! Takže vám nabízíme Abrahámovi zlaté misky, které působí na můradala čakru. Na rozvibrování vašich mrzkých a nízkých emocí vám pomůže didgeprdoo, ať se vyšvihnete víš! Také zde máme spoustu druhů bubnů a foukaček. Tak například hrbdram, srpdram, naletělnašpekdram. Píšťalu z dračí kosti, z holeně tibeťana a z amazonské bobikvasky, která vás přenese do Země Nezemě, kde budete soupeřit s piráty a přijdete životu na kloub. Na šamanské bongo z jačí kůže posolené himalájskou solí můžete hrát paličkami, řasami nebo malými stydkými pysky. Taktéž pořádáme kurzy slovanského extatického tance za pochodu cyrilometodějských zombie.

Ale tak, hlavně že jsme všichni pohané a křesťané jsou lživí antisemité. A hlavně že je vše nové, liší se to, nikdo to nemá a vám to zaručí výlučnost a specialitu ve vašem nudném životě ajťáka nebo vedoucího fakturačního oddělení exportu.

Autor: Tereza Mudříková | úterý 14.11.2017 19:55 | karma článku: 15.06 | přečteno: 367x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

I duše mohou plakat

Někdy potkáte někoho, bez koho už nedokážete žít..., a tak, když vás osud rozdělí a pak následně zase spojí, neváháte ani chviličku... Pro Marušku...

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 54 |

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.65 | Přečteno: 243 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.40 | Přečteno: 1494 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.66 | Přečteno: 474 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |
Počet článků 4 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 972

Jsem obyčejná žena s neobyčejnými myšlenkami, ale někdy také vůbec s žádnými.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...